Ett rån för Redhawks

Malmö gör en riktigt bra match uppe i Mora. Man gör säkert sin bästa match någonsin mot just Mora, men Mora vann, varför joooo för att Kimstaal omedvetet får en studsande puck på sin skridsko som glider retfult in bakom Markus Svensson. Detta mål bettydde 3-1 och avgjorde matchen, Malmö gör därefter 3-2 och är så nära 3-3 man kan komma. Det var bara en sak som fattades i Malmö, komma in på mål. Hade man gjort det oftare framför motståndarmålet, hade man säkert haft ledningen efter halva matchen med ett eller ett par mål. Lägg till råga på allt till två stolpskott så fattar ni så synd om grabbarna det är.

Det var rena Rånet från Malmö, guds straff för att man inte lyckets göra två mål tidigare. Men Malmö är långt mycket bättre än förra året och får man nu iväg Hurme, kan Malmö få in det där lilla lilla extra som behövs jag vill åtminståne se en back men kanske också en Pwerforward med lite målsinne. En som vill och vågar ta kampen framför motståndarmålet och få dedär skitmålen Malmö sällan får.

Possitiva saker fins det i överflöd.

+++ Försvarsspelet. Börjar bli riktigt bra sånär när man räknar fel som vid 2-0 målet
++ Markus Svensson, han är så bra vår Målvakt och så jämn men skitmålet gjorde att Svensson inte blev den matchjälte han verkligen var.
+ Danskkedjan, där snackar vi självförtroende

--- Poängskörden. Malmö värda åtminstånde 1-2 poäng får 0 och det är ett jäkla rån!
-- Spelare framför mål. Här har vi skilnaden mellan 0 och 3 poäng, fler måste våga lägga näsan i blöt.
- Donnald MacLean han var på G med 5 raka matcher med poäng men i dag var han inna i det spel han hade vid samma tidpunkt förra året

Nästa vecka. AIK hemma, AIK borta och Mora hemma. Vi snackar otroligt viktig vecka, en ren nyckelvecka, och det gäller att resa sig från nederlaget. Viktigt kommande vecka att ta kampen framför motståndarmålet och MacLean SHAPE UP!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0