Gigantisk seger Malmö

Malmö Redhawks hade i dag sin sista match före jul och det var en blytung bortamatch mot seriens kanske hemmastarkaste lag Almtuna uppe i Uppsala. Det var en ren nyckelmatch för att haka på topplagen och man lyckades och man gjorde det förbannat bra. Man vinner nu kampen framför mål igen och det ger ressultat och det gör att resten kommer av sig själv. Malmö gör 5 mål och jag vet inte när det hände senast jo mot Bofors för 3-4 veckor sedan. ALLT lossnade och Markus Svensson fick hålla 0:an tog alla de 17 skott Almtuna hade åstadkommit och bara det 17 skott säger att Malmö hade hittat Almtunas svagheter och utnytjade sina chanser 31 skott i Uppsala är också bra. Gigantiskt tunga poäng för Malmö Redhawks och upp på 3:e plats men med två matcher mer spelade än toppkunkurenterna. Konservera nu formen till den 29:e då åker ni upp till Ljungby och där kommer jag vara på plats. vi är på kvalplats till juluppehåller klart att det är mycket bra av laget hittils.

+++ Tre oerhört tunga poäng mot en toppkonkurent.
++ Markus Svensson oerhört välförtjänta 0:a sin andra hittils
+ Kampen framför mål helt plötsligt får ni in pucken och då kommer också skönspelet som ett brev på posten samt mål i powerplay.

--- Ingen ishockey på 10 dagar
-- Två matcher mer spelade, falsk tryghet???
- Malmö brukar alltid vara trögstartade efter ett uppehåll det har vi inte råd med denna gången

Den oerhört viktiga December månaden går mot sitt slut och Malmö är i allra högsta grad med och fajtas där uppe får man bara bort spöket Mora IK och får ett lika fungerande hemmaspel som borta, och att Svensson visar sig från sin alra bästa sida ännu mer så leder detta till Kvalserien, men Malmö behöver nog en back och forward till för att vara slagkraftiga där. Hurmeaffären är löst ger det tilräckligt med kapital? Den som lever får se....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0