Stor skandal i Ljungby

Redhawks avgör matchen det är inte ens 20:00 utan 19:59 Mikael Nord dömmer mål men efter snack med linjemän och seketareat dömmer han bort det. Rånar Malmö på en poäng. Det är bara STOR SKANDAL. Rakt igenom dommarna har det inte lätt först inge målkameror sen en slutsignal som inte går och höra Enorm skandal av läktararrangörerna.

Dommaren gör fel inte att han dömmer bort målet men döm förfan inte mål först då gör då hellre washout direkt.

Arrangörerna har ingen ordentlig jludsignal vilket gör att dommarna får blåsa av på en höft. Riktig signal och det behöver inte vara något snack om saken då hade den inte sänkt er mot Björklöven och den hade inte rånat oss på poäng i jakten på tredjeplatsen

Hockeyförbundet är en ren skandal från att inte acceptera 14 lag till att inte införa målkameror i hela seriesystemet det kan förfan inte kosta förmögenheter

Allt tilsammans blir till ett ord SKANDAL. det har hänt Malmö 3 gånger, det har hänt Leksand ett par gånger det har hänt Troja en gång. DET ÄR TID ATT VAKNA HOCKEYSVERIGE!!!


Nu till Matchen. Det var en riktigt dålig förstaperiod från Malmö där Markus Svensson är helt enorm. Malmö spelar upp sig och i andra är man riktigt bra. I tredje försöker man hålla ledningen och får skylla sig själva för 2-2 målet. Sen kom skandalen. Sån tur var vann Malmö efter straffar. Det gör att dommarmissen inte käns så jobbig ressutltatmässigt. För Malmö hade faktiskt kunnat kammat 0 poäng om inte den fantastiskt rent omänsklige Markus Svensson hade stått där bak. I Förlängning åker spelarna och tänker på dommarmissen och slutar spela men den ruggiga plocken i förlängningen är så fantastisk så det fins inte ord för det.

Men rett som det var så sjablar han för första gången och där trodde nog alla att det skulle bli 3-2 till Troja men han repparerar det med en pattanterad spagatrörelse och slänger ut ena benet som bara Markus Svensson kan göra och det var räddningen till straffavgörande och där vann Malmö. Rättvist efter arrangörsmissen och rättvist för sin målvakt Svensson. Men rättvist sett över matchen? Njaaaa.

+++ Markus Svensson. Han var precis så bra som han kan vara när han är som bäst. Han tog helt ensam 2 poäng hem till Malmö och han kan ta Malmö till kvalserien helt själv.

++ Jan Urbas. den unge Slovenen var också helt underbar och var sånär att vinna matchen åt malmö via en soloprestation i tredje perioden

+ Två Poäng. Det kändes trots allt skönt då Malmö var lite segt efter uppehållet


--- Arrangörsmissen. När Troja förlorade mot Löven snackades om skandal när Trojas mål blev bortdömt. Nu var det vår tur. det minsta ni kan göra är att skaffa en slutsignal värt namnet så har ni poäng mot Löven och vi har våra tre helt regelrätt det minsta ni kan göra för dommarna är en ordentlig slutsignal. Nu försvårar ni för han istället och det är faktiskt ert problem mer än dommarens

-- Hockeyförbundet. VAKNA det är inte första gången nej det är tredje för malmö ni har rånat Leksand på en trepoängare föra kvalserien, det är slut nu det händer för ofta det händer varja omgång nästintill dessa tveksamheter det fins ingen rättvisa i detta och det skadar svensk isockey nått oerhört. skit i utomhusmatcherna tills ni har gjort rätt för er på alla plan  pengargalna PACK.

- Dommaren. Du är helt klart förlåten. Men döm aldrig mål om du inte är säker på det dömt är dömt vem ska du fråga nästa gång Trojaklacken för då kan jag säga att det är sama sak som seketariatet får precis samma jäkla svar.

Tre gånger har det hänt oss nästan var 10:e match AIK helt korrekt mål i premiären begriper inte vad som gör att det blir bortdömt. Örebro hemma Örebro får ett mål som ingen inte ens en målkamera kunde se var inne ni gör på Örebrospelarnas jubel fyyy fan vad dåligt Pehr Claesson. Osså nu då

Kvalserien 2009. Leksand gör ett klockrent mål men ingen ser att den är inne och den får förfan rakt in vid frigoliten under nätet och ut det kanske kostade Leksand en elitserieplats och ska det avgöra så mycket som vilken serie man ska spela i eller Kvalserie spel kontra play off då e det inte sport längre då e de förfan rättegång för nybörjare.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0