1 poäng i seriefinalen

Malmö kom upp till Växjö för att möta ett stekhett lag, men Malmö visade ingen rädsla, men gör en perfekt första period där man kanske borde haft 1 eller 2 mål. Men Växjö kunde trycka på mer och mer.

2:a perioden vär Växjös till stora delar men Malmö och Markus Svensson var omutliga man redde ut stormen och kunde själva ta ledningen i powerplay. Ett förstamål som är otroligt viktigt mot just Lakers. nu fick man inte behålla den särskilt länge utan Lakers slog till en kort stund efteråt 1-1. Det var rena elitserieklassen på matchen två lag som slet som djur och två målvakter som var helt fantastiska.

3:e perioden började ganska lungt men Växjö tryckte natturligtvis på mer och mer och Malmö kunde knapt stå emot, men då tog Markus Svensson Redhawks till en förlängning helt på egen hand.

En förlängning som blev ganska flängig och med 1 och en halv minnut kvar kommer Morten Green fri, men Viktor Fasth räddade och i sekvensen efter kunde Robert Rosén stöta in en lös puck som Malmöspelare i målgården inte kunde få undan. Straffar och jag tror att Svensson hade sjänkt 2 poäng till Malmö Vilken Match se upp elitserielag för dessa två är farbannat bra!!!!

+++++ Markus Svensson. Helt fenomenal han bar Redhawks på sina axlar och sjänker en synnerligen viktig poäng till sitt lag.
++++ Victor Fasth. En ruggigt bra målvakt detta också räddar Växjö från 1 eller 2-0 i baken i första perioden.
+++ Försvaret. Båda försvaren var bra. Men Malmös var i yppersta elitserieklass
++ Danskarna. De fotsätter och prestera och Staal är den hetaste mål i går igen.
+ Poerplay. Det börjar så smått lossna det är inte bra men det är avsevärd höjning sen tidigare.

--- Bengalen. Vi stannar där det är förkastligt men ju mer uppmärksamhet det får desto mer gynnar det den som gjorde det. ta bara avstånd och håll käft om det så får han ingen uppmärksamhet.
-- Ishallen. Att kalla den Lakerdome är rena skämtet. det är fan den sämsta arenan jag varit i och det säger inte lite. Nybro o Örebro är kanske mindre och kallare men man ser iaf från bortastå inte det alra viktigaste har denna lada. Jämna skiten med Marken o ge era supportrar och lag en riktig ishall.
- Carl Söderberg har varit strålande i fler matcher på slutet men igår var han tottalt osynlig igen.