Dagen efter Höjdpunkten

gårdagen var en riktig höjdpunkt som Malmö it. Inte nog med att Malmö slår sitt spöklag Växjö Lakers med 7-3, ena topprivalen Leksand åkte på stortstryk mote Almtuna med hela 5-0. Det var på alla sätt o vis en av årets höjdpunkter. Iaf sedan U2 konserten den 1 Augusti. Men som alltid, dagen efter käns det ganska tomt men till skilnad från U2, är det helt säkert att Växjö kommer ner igen, och inge matcher är så rolig som mot Växjö, de Matcherna slår Malmö Redhawks-Leksand och Malmö Redhawks-AIK alla dar i veckan och brukar ta 11-12 000.

I går endast 5880 en ren skandal Malmöfolk vi har faktiskt bara ett toplag och det är inte MFF längre.

I dag ja men skulle låta tiden gå, se på Trav där man i och för sig fick in några spel. Men en glömd Godispåse på Citty Gross och ett vansinigt regnande och blåsande hjälpte ju inte klockan framåt, det har känts som rena Söndagen.

Det värsta av allt är kanske att ännu mer Regn och blåst är på väg in nästa vecka och veckor e ännu värre att vänta ut, det är det sista man ville ha som jobsökande och boende hemma hoss föräldrarna. Har det inte varit långtråkigt blir det fanimej det då. Får väl ta mig till stan o titta lite ändå även om det krävs Regnkläder och Stövlar man får liksom gilla läget. På onsdag är nästa Match för Malmö, då mot Bofors, skönt med lite ledighet för dem det har varit intensivt.

I morgon Örebro-Malmö FF båda slåss om att kanske ta den sista o 4:e platsen ut i europa men det krävs seger och Örebro är en tung bortamatch.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0