Hockeytemplet intogs

Men bara i 2 o en halv minnut. För så blev det 1-0 till Malmö och sen var både Växjö och 500 Lakers Lakejer helt av det. I och med detta mål fick vi den match Växjö vill ha, dvs stå o vänta in mistag och  gå snabt på kontring. Efter 12 minnuter stid det hela 3-0.

Andra blev lite sönderblåst och det blev mycket tilfälligheter, 3-1 kom ett riktigt snygt skott som Markus Svensson i sina bästa der tar. men sen kom kung Söderberg fram gjorde 1-4 på ett rent solonummer. Växjö gav sig inte i Powerplay satte man 4-2 ett väldigt enkelt mål med tafatt försvarsspel. Men vad gjorde det

I tredje kom en ny explosion, efter en helt horibelt dålig målvaktsinsats, kunde Malmö göra 3 mål på ganska kort tid och alla mål var rena målvaktstavlor från inbytte Spångberg. 7-2 blev dock 7-3 efter slarvigt ingripande av Markus Svensson.

Vi har receptet att vinna mot Växjö på hemmaplan, att sätte första målet o sen få den matchbild som Växjö själva vill ha, helt enkelt ge sig sin egen medecin. Och det var härligt mycket härligt, Växjö hemma e för mig årets höjdpunkt det slår deffenetivt Leksand hemma och Äntligen, Äntligen fick de pisk o rejält dessutom.

+++++ Effektiviteten. 7 Mål på 26 skott. Vilken Islossning!!!!!
++++ Morten Green fyyyy fasen vad bra han var tilsammans med båda kedjekamraterna
+++ Carl Södeberg. Ledde sin kedja precis som Green och vilket 4-1 mål fyyyy fan
++ Niclas Hardt. Vilket 2-0 mål nästan solo i powerplay målet som gör att vi får tottalt grepp, mycket bra i övrigt osså.
+ Powerplay, det blev 3 powerplaymål om jag inte tar fel, även om de var två så hade de jäkligt bra snurr i powerplay

----- Ingenting
---- Ingenting
--- Ingenting
-- Publiksifran. Hörde ingen siffra men det var iaf inte mer än 6500 inne i Arenan o vi som var där var väl sisådär, tycker det är dålig sammanhålning på ståplats nej vi behöver en klackledare med auktoritét.
- Markus Svensson. Gör en utmärkt första period med en kanske direkt avgörande rädning vid stälning 1-0 men sen får jag k'änslan att han tappade lite fokus, 2 av målen var väl inget o göra åt men över huvud taget tyckte jag han var ganska släpphänt och okoncentrerad, men var detta hans lägsta nivå så e det bara o lyfta på hatten för du var absolut inte dålig och det viktigaste av allt, du är obesegrad under odinarie matchtid, 11 raka nu, hur länge håller det i sig?

Lite Paus nu på några dagar innan tuff tuff bortamatch mot Bofors.  5-0!!!! till Amtuna mot Leksand till råga på allt kan det bli bättre? Nej jag tror inte det Årets Höjpunkt var här det kunde inte bli bättre och Leksand vi ses snart hoppas ni e bättre då för fet lär krävas om det inte ska bli förnedring av er osså.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0