MFFs framfart och MIFs publikkris

MFF går och vinner och vinner. Det har blivit rena islosningen liknande det Redhawks gjorde förra året. Man kan faktiskt ha en teoretisk möjlighet och nå en fjärdeplats vilket skulle innebära europaspel. Nu gäller det bara att locka publiken igen. ca 12 000 annonserade de senaste 4-5 matcherna men har där varit det? det betvivlar jag ganska kraftigt.

Ett annat lag som inte får publik, är hockeylaget. Malmö Redhawks tar seger efter seger, har tagit en fin skalp mot Västerås och man trodde det skulle losna publikmässigt, men ännu en besvikelse 5880 trots 1000 Lakersfans, aj aj aj, de e botten. Vi har ett toplag, i vår stad, ett LAG som gjort allt vad man kan, har följt upp babyhawkseran på ett fantastiskt sätt det är Malmö Redhawks, visserligen hyfsat tryck inne i Arenan men det är ren skandal. 7-3 mot Lakers borde bettyda rusning men nej nej inte en biljett är uppbokad utöver de 2500-3000 årskorten som sålts.

Och jag vet att priserna är väldigt höga.

Antagligen får man vänta tils Fotbollen är slut men innan dess är dett ett lite uppehål innan de sista 4-5 omgångarna ska spelas. Det innebär ungefär 3-4 hemmamatcher innan det är slut och publiken ökar med 1500-2000 pers, men vad ska man göra för att få publik innan Fotbollen är slut??

paketpris 5 biljetter och få en gratis, eller 10 st och få 3 gratis? Jag vet inte men 5500 i snitt hittils det är 1300 mindre än vad man budgeterat med och det är Växjömatchen som är problemet, där hade man nog räknat med 7500-8500 iaf det blev en stor besvike.

Men allt man kan göra från båda håll e att vinna sina matcher och hoppas det kommer 17 000 på MFF och 7000 på Malmö Redhawks för det är dem verkligen värda båda två.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0