Ny skandalsiffra?

Malmös snitt sjunker och sjunker fast man vinner och vinner i Malmö Arena. Det är sannerligen inte mycket sålt mot Almtuna upskatningsvis är jag förvånad om där e mer än 3000 sålda för det här med 3000 årskort sålda tar jag med en rejäl klackspark då hade åtminståne alla 4:a mittelsektionerna varit uppbokade det är de inte.

Och jag tror inte det enbart e för priserna. Jag tror inte det är för att fotbollen i Malmö fortfarande är igång. Jag tror åtminstånne delvis det beror på att Malmöfolket tror att Hockeyallsvenskan är en dans på rosor där det är dåligt att förlora och bara godkänt när man vinner. när man då får kämpa för att vinna mot Borås och fallar med flaggan i topp mot Leksand tror folk helt plötsligt att det är kört och att samma kräftgång ska börja.

Men snälla vakna, kom in i matchen vi har iaf inte förlorat med 0-5 som Leksand gjort. Man bantade Alsvenskan för en sak, att få en jämn serie och jämna matcher. Redhawks kämpar för sin existens, man gör allt vad man kan, men får inte stödet, får inte energin från Malmö. Ändå ligger man 3:a. Långt föra förra sässongen och före klubbens egna mål.

Jag tror säkert Priserna avskräcker 3-500 personer och fotbollen gör nog osså 3-500 personer men får man tilbaka dessa blir det bara sammanlagt ca 5800-6000 i snitt, det är 1000 lägre än budgeterat. Vad är det då som gör att folk inte sluter upp längre. Jo den skaran kallas medgångssupportrar, folk kom man o huse för att se babyhawks. Men den skaran sprack efter Leksandsmatchen, istället för att se en fortsätning på något så tänkte man nu är det roliga slut, nu är det samma gamla visa igen.

Dessa var otroligt många, nämligen 9000. 9000! Som bara kom när det var hysteri. Men hur många lockade Babyhawkseran till sig egentligen jo MAX 5-600 som var nyfikna på fortsätningen resten av dem är där mot Leksand och AIK men skiter egentligen i vilket. Ni bidrar inte med nonting vi vill har engagemang och sång inte 9000 medgångare som inte ens hjälper klubben ekonomiskt. Får då kan det lika gärna finnas 5000 eldsjälar mot Leksand för vi lär inte märka non skilnad i liv om där e 5000 eller 13 000.

Kom in i matchen i den tuffaste Alsvenskan någonsin och stå upp non jäkla gång Alla till Arenan i morgon och ge er det stöd grabbarna och klubben behöver för sin existens.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0