Svensson sänkte Oskarshamn

Malmö Redhawks vann i Oskarshamn med 2-3. Malmö var också ett klart bättre lag 5 mot 5 där man hade farlihet på farlighet. Men hur i helvete kan man få så mycket utvisningar när man äger matchen, det var ju samma mot Almtuna där knapt hälften var befogade. Detta höll på o sänka Redhawks Oskarshamn 2-2 med 1,52 kvar av matchen men Malmö har hjärta och gjorde 2-3 bara sekunder efter. Men utan Markus Svensson den förre Oskarshamnmålvakten hade Malmö aldrig kunnat ta 3 poäng. Han tog nästan allt och gjorde i tredje perioden att Oskarshamn hade tre raka powrplay utan utdelning dessa kom ganska tätt. Man hade även chansen två ggr i 5 mot 3 men Svensson klarade det tilsammans med försvaret. det innebar när Oskarshamn fick sit fjärde raka powerplay att Malmö skulle få poäng med sig.

Han fick i och för sig kappitulera den fjärde gången men Redhawksspelarna tog denna gång tilvara på sin målvakts storspel och Green som tidigare satt utvisad vid 2-2 målet gav då IKO en poäng men snodde åt sig den direkt efter. Men i ärlighetens namn så var det Svensson som sänkte sitt gamla lag Oskarshamn och han e verkligen bra.

Nu Malmöfolk e serieledning inte tilräckligt för att ni ska komma så behöver ni inte se Malmö-Leksand heller. Kom i håg. Det fins bara ett toplag i Malmö, det är Malmö Redhawks. De spelar med hjärta, fart och engagemang. Nu skärper vi oss och får 6-7000 MINST och alla ger gärnet.

+++ Markus Svensson. Supperlativen är överflödiga jag säger bara att han kan ensam ta oss till kvalserien.
++ Boxplay oj oj oj så mycket boxplay vi fick. Detta med endast 5 backar vilken kämpainsats
+ Lagmoralen. Man vill verkligen spela i Malmö Redhawks allihop alla med organisation drar åt samma håll nu ska bara publiken vakna och dra åt samma håll som klubben. Stöd Malmö Redhawks. ALLTID!!!!!!

--- Dommarnivån. Allsvenska dommarnivån är direkt pinsam
-- Toppspelarna. Topspelarna i Malmö levererar men man gör det mest på hemmaplan. Söderberg, MacLean, Hardt o några till bör kunna göra fler poäng borta och då hade matcher som denna aldrig behövt bli spännande
- Diciplinen. Visst får vi lite väl enkla utvisningar men de e osså ett ressultat av att vi e något odiciplinerade i bland då brukar man få några extra vi får bli lite kyligare o inte vara så jäkla onödiga.

Nästa Match: Måndag 27 Oktober kl 19:00 då är jag där visa även du att du har hjärtat på rätta stället och att du stödjer Malmö Redhawks i vått och tort ALLTID. ALLA TILL ARENAN!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0