Veckans Lista!!!!!!!!!

Brännhet: Markus Svensson

Malmö Redhawks målvakt är het som ett strykjärn. He is in the zone. Jani Hurme stod mot Bofors och släpte 5 puckar då hjälper det inte att Malmö gör 3. Mot Borås gjode man 1 mål men vad har det för bettydelse när Svensson släpper 0. Vi har en ny publikfavorit. Han är beredd att stå på huvudet.

Het: Växjö Lakers

Här kan vi snacka om att man har vaknat 3-1 mot AIK i dag nu blir Växjö obehagliga.

Varm: J 20 Malmö Redhawks

Går väldigt bra nu. Man vinner mot Södertälje och Huddinge och ligger på andraplats bakom HV 71

Ljum: Leksand

Visst vinner man men man har egentligen inte imponerat en enda gång denna sässongen. På Tisdag möter dem Malmö och vi har inte heller imponerat senaste två. Tung match det.
 
Kall: Modo Hockey

Vad är det som händer med elitserielaget. Modo förlorar hemma mot Rögle som inte vunnit på bortaplan en enda gång på bortaplan på 10 månader. Nej det krävs skärpning annars blir det oroligt i ö-vik

Iskall: Linköping HC

Det fans en del att välja på här. Kunde varit Jani Hurme och Sveriges debackel osså men jag tycker lite synd om Hurme och Sverige så det får bli Linköping. Jag tycker inte dem presterar bra. Dessutom har man lätt den iskallaste målvakten i elitserien, Fredrik Norrena den forne stormålvakten släpper otroligt enkla puckar och hamnat i samma sits som Hurme egentligen Problemet är att LHC inte har en gångbar ersättare. Ta inte Vååååår Markus Svensson bara. Han släpper vi aldrig.

Veckans snackis: Misslyckandet!

Sverige misslyckades, men de var väl knappast mot Danmark det avgjordes nej det var 0-0 mot Albanien hemma. Nej byt nu ut tränare och spelare som Elmander, Hanke och några till så vi får lite fart o engagemang. Cred till Zlatan dock som gjorde en mycket bra match i går han var bäst i sverige, synd att alla andra e så udlösa en spelare gör inget lag. Majstorovic borde satt 0-1 när han hade i stort sett öppet mål. Sen tvivlar jag på att hela bollen var över linjen vid det andra bortdömda. Sverige gör sin bästa match på länge och var egentligen bättre än Danmark men det vill man liksom inte riktigt tala om.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0