Veckans lista

Veckans toplista kommer att domineras av ishockey.

Toppen!

1. Storsegern.
Malmö Redhawks storseger mot Växjö Lakers i Malmö Arena är deffenetivt denna veckans höjdpunkt. Inte bara för att det blev hela 7-3. Utan för att Malmö inte lyckats vinna mot Växjö på tre år på sin egna hemaplan. det var på tiden och vilka siffror osså.

Maharajah
Vilken häst! Vann europaderbyt i storartad stil

3. Lakers Lakejer
Växjös jippon må jag tycka e jäkligt fjantiga men det e också så att det skapåar en stämning inför matchen som inga andra. Malmö-Växjö slår Malmö-Leksand alla dar i veckan

Botten!

1. Leksands IF
5-0 mot Almtuna kan inte vara acceptabelt. Vinsten hemma mot Örebro imponerade inte heller, är det risk för ett liknande Malmö Redhawks förra sässongen hoppas inte det för då lär iaf inte de fd Färjestadsspelarna stå upp för ert lag iaf.

2. Lakers Målvakter
Viktor Fasth är en bra målvakt men redan efter 1-0 såg man att det inte skulle bli hans dag, 2-0 är väl inte heller helt otagbart. Han var förlåten för han hade fått migrän, o sen kommer spångberg in och är ännu sämre.

3. Vädret
Ojjj vad blåsigt och Regnigt det blev efter en helt fantastisk Septembermånad, ingen emot att det blir kallt för det är väl skönt men så jäkla Regnigt o blåsit behöver det ju inte vara för det. antigen e de shorts eller så e de Stövlar och Regnkläder nu blir det det sistnämnda men gillar inte och klaga på vädret så det är bara och ta på dem.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0