Ge mig ett jobb!!!

Det är grymt frustrerande just nu man söker jobb på jobb och antigen får man inget svar eller så är dem negativa utan att få en enda intervju. Det är bara att kämpa vuidare men i bland käns det liksom att det nästan är lika bra att vänta på bättre tider, för chansen är så liten nu så det är knapt lönt och hoppas. Man försöker få dagarna att gå och hur gör man jo går upp sen sätter sig vid datorn och gör inget viktigt.

Det possitiva nu är att Ishockeyn har dratt igång och premiären mot AIK är mindr än två veckor bort hade man haft jobb hade man haft råd att åka till stockholm utan problem nu måste man vardera vart man ska lägga sina 3000 i månaden någonstans i helgen kommer V75 och travderby på Jägersro också och om man inte räknar med någon vinst där så har 500 rykt alltså har man bara 2500 kvar.

Man får hoppas att Danska på vuxenskolan ska ge en något för kan man inte danska e det inte lättare att få jobb där heller längre.

Får väl se ska söka två jobb i dag ett lagerjobb och ett butiksjobb men om jag får gissa får man inget svar från något utav dem.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0