Inför Malmö-Björklöven

Ny match i dag och förutsätningarna kunde varit bättre. det är nämligen så illa att det är hemmamatch för MFF i dag osså. Vilket innebär mindre folk än var det hade blivit om MFF inte hade spelat hemma. För hur mycket man än hoppas på att folk ska komma till Arenan, så är Fotbollen nr 1 och i dag vinner man säker ligen igen och det gör ju att MFF:are inte precis springer benen av sig för att ta sig till Arenan. Efter två raka segrar landar publiksifran i bästa fall på 4500 äntagligen bara på 3800-4300 vilket förståss inte är acceptabelt i en sådan arena.
Men vi som är där får se till att göra samma jobb som vi gjode sist 4919 och stämningen var faktiskt riktigt hygglig. Presterar killarana igen kan man säkert räkna med riktigt bra tryck från läktarplats trots den lilla skaran som kommit dit, denna skara är dock riktiga eldsjälar och det är inte alls säkert att det blir sämre tryck än när där e 7000 för de som kommer dit det är dem som e mest inbitna och ger allt.

Inga lagupstälningar men Hersley är det frågeteken på. Svensson förmodligen i mål men Hurme kan mycket väl få chansen i en sånhär match för Björklöven verkar inte tillhöra de 7 bästa som det ser ut nu Iaf.

Kommigen nu! En sista bön att sluta upp o köra gärnet 5000+ hade ändå varit en sntändig publiksifra.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0