Peter har satt Redhawks i klistret

Tidigare sportchef och tränare i Malmö Redhawks Peter Andersson har nu satt Redhawks i klistret på alvar.

Anledningen är Hurmes kontrakt från 07-08 som varar sässongen ut. Ett helt dumdristigt kontrakt som dels är rakt alltså fins där inga klasuler och utnytja dessutom är kontraktet på hör och häpna 304 000 kr i månaden, en summa som tidigare bara annonserats till 200 000. Denne man har sedan mage o kräva lön av Malmö redhawks för de månader han var sparkad förra året.

Denne man är han som satt Malmö i denna situation genom att ha gjort den ena flopvärvningan efter den, andra och skrivit helt vansiniga kontrakt på Hurme, Nieminen, Eloranta som alla var 200 000 kr spelare i och med att återtåget 2007-2008 uteblev, satta detta Malmö Redhawks i en situation där konkurshotet var nära hela tiden, Jannuari 2009 kulminerade det, efter katastrofala sportsliga insatser fick Bobbo och PA gå. Ressultatet blev en enorm era och en välskött förening. Nu vill en av männen som fört klubben ner i skiten ta åt sig av äran när han fick gå fyyyyy faaaan Peter Andersson. Som spelare såg vi upp till dig nu har du ingen respekt i Malmö. Vi ses i Arenan då blir du välkomnad med burop och banderoller det blir inte din trevligaste dag.

Angående Hurme hans lön måste på alla vis sänkas och bli prestationsbasserad. annars kommer Malmö få det väldigt svårt och värva spets till slutsputen vilöket lär behövas. Klart jag hoppas på hurme att han ska komma tilbaks men just nu är han faktiskt klasser sämre än Svensson och specielt jämnheten. Hurme gör helt enkelt för mång djupdykningar och inte ens VD Pehr Malmöström verkar tro på han.  Han säger bla att han är omodärn och att han djupdyker mer än han storspelar.

Jag kan hålla med han men vi måste ge han e ärlig chans och den chansen får han bäst mot mindre ettablerade lag såhär i början, Hurme mot Björklöven, Svensson mot Västerås och Växjö i morron vet vi redan att Svensson står.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0