Stbilt Redhawks!!!

4-1 en mycket stabil seger för Malmö Redhawks mot Troja Ljungby. Man kunde inte vara besviken på mycket. Jo att Svensson inte fick hålla 0:an. Det var inge stora marginaler till hans nackdel heller han han över i sidledsförflytningen men kunde inte knipa igen benskydden i tid. men vad hade publiken gjort om han hade tagit den? Förmodligen hade alla stält sig upp, nån hade försökt ta sig in på isen för det krävdes sanerligen inte mycket förän publiken skulle skandera Markus Svensson. Han bjöd också på sin pattenterande segerdans efteråt. Lite benrörelser med en kullerbytta. Föga smidigt men väldigt publikfriande.

Oj vad stabilt försvaret blivit också man har höjt sig 5 snäpp och mycket beror på att man litar på Svensson man behöver inte vara rädd för ett billigt mål eller en konstig rettur. man aggerar lungt och detta gör förståss bifall framåt också man kan få öpnare lägen och bättre pasningsmöjligheter. 28-28 i skott, kändes ju inte som Troja hade 28 skott kändes som de hade 18-20 för Svensson hade det väldigt enkelt. Malmö kändes bettydligt hetare men hade helt annan fart än Troja som inte hänge med och drog på sig masvis med utvisningar.

Men 4919 vad fan e de. Det är rent absurt lågt. Cred till oss som var där och inte är bekväma på Söndag är det rena skandalen om där inte är 6500 eller mer.

+++++ Patrik Hersley. Han är helt strålande vart kom han ifrån han har imponerat nott otroligt.
++++ Fredrik Eriksson Visar att han är lagkapten han är bra över hela banan
+++ Försvarsspelet. Även utöver dessa är försvarsspelet bra Casselståhl, Kessä de är riktigt stabila
++ Publiken. Vi kör allt vi kan stämningen trots så lite folk var riktigt hyfsad
+ Markus Svensson. En rätt enkel match men han har skapat ett stort lugn där bak

--- Publiksifran. 4919 det är förfan inte ens halvfult inte på långa vägar skärp er Malmö
-- Effektiviteten. Denna matchen kunde varit död efter 1 o en halv period 4 mål är dock helt ok
- Powerplay. Här bör det ressultera i fler mål men även denna spelform är på väg åt rätt håll

Vi ses på Söndag. MFF-Hammarby krockar inte så det fins ingen anledning att inte ta sig till arenan under 6000 är ren skandal. egentligen är dem värda 8000 men det tror jag MFF sätter stopp för specielt om dem vinner.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0