Tung bortamatch väntar

Västerås som började väldigt knackigt, har nu vakntat till lite och i morgon kväll är det dags för Malmö att möta dem i ABB Arena. En arena som inte är lätt att komma till. Här vinner Västerås allt som oftast och var nära att sno poäng från Leksand.

Malmö kommer med stärkt självförtroande i och med tre raka segrar. Vad som är bäst av allt är att man kan bettydligt mer och här har vi en match som Malmö kan liga på kontring. Jag har en känsla av att det passar dem bättre. Oherhört viktigt att hålla tätt första 7-8 minnutrarna för Västerås brukar komma med en forcering. Kedjorna är något oklart då Hadt, Victor Svensson och Kessä har dragit på sig lite småskavanker. Nått annat än Markus Svensson i mål borde vara otänkbart i detta läge, det är så jämt och varje poäng är viktig.

En förlust och Malmö kan vara nera på 7-8 plats poäng och man är kvar på topp 3-5 och 2 poäng innerbär säkerligen fortsatt en tredjeplats. Därför tror jag det skulle vara tjänstefel o ställa Svensson som är obesegrad åt sidan det får de göra när serien har satt sig lite.

Viktiga punkter.

1. Tålamod, stå rätt och ta det lungt, chanserna kommer upstå ju längre tid det tar.
2. Första 7-8. Håller Malmö tätt där eller max 1 mål i baken så är man absolut med sen.
3. Effektiviteten. När lägena ges måste ni sätta dit dem det är oerhört viktigt i dessa matcher som är jämna
4. Minska de individuella mistagen.
5. Markus Svensson. Kanske viktigast av alla det får max bli 3 insläpta för poäng du måste vara oerhört bra igen

Tips. Mycket vanskligt o tippa detta. Men Malmö har svårt i Västerås så tyvär Markus Svensson första förlusten efter odinarie matchtid sedan du blev förstamålvakt förra sässongen kommer nu 4-2 Kämpa Malmö Visa Hjärta!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0