Tuuuung seger Malmö!!!!

Malmö Redhawks hade som sakt en tung bortamatch framför sig mot Västerås. Men lika Tunga poäng blev det hem till Malmö. Blytung 4-3 seger för Malmö samtidigt som Västerås tappar tunga poäng på topkvarteten.

Tack, Markus Svensson för att du kunde hålla 0:an i första. Det var grunden till segern, han är bäst när det gäller som mest och då kvitar det att det blir 3 mål bakåt han tar alltså 35 av 38 skott och två av dessa släpper han när det redan står 4-1 till Malmö han väljer att släppa mål när det svider som minst.

Tack. Thomas Larsson för att du gör ett väldigt psykologiskt 1-4 mål precis efter 1-3 målet.

Tack. Västerås för att ni valde Homström till en början istället för Tahlberg det gav os 2 mål + en jättetavla till 0-3.

Tack. Ödet som äntligen ville vår vär genom att få ett skitmål när det behövdes som mest.

Tack. För tre blyyyytunga poäng som gör att vi ligger 1:a för tilfället

+++ Effektiviteten 4 mål på drygt 20 skott den effektiviteten kom när vi behövde den som mest
++ Markus Svensson drygt 92% i rädningar i dag 3 mål sa jag skulle räcka för poäng nu blev det tre vi vet vad vi får av vår fantastiske Svensson dvs poäng i varje match sedan han blev förstemålvakt mot Huddinge förra året har Malmö inte förlorat efter odinarie matchtid i en tävlingmatch när han stått. Vi e uppe i 10 raka matcher nu.
+ Lagmoralen, en krigarseger, Spelare som Larsson, Wallgren osv går i brächen o då kvittar det hur stjärnorna presterar.

--- Inget
-- Inget
- Svag tredjeperiod med mycket nerver, men skönt att man tilsammans klarar sig ur det.

Nästa match Växjö Lakers och där MÅSTE Svensson stå för detta blir en annan matchbild då Växjö som vanligt ställer upp på blå och får massa 2 mot 1 lägen. Snälla Malmöfolk det är ren skandal om det inte blir över 10 000 på Fredag då skrattar alla Malmöfans och övriga hockeysverige åt er marginalåskådare. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0