0-3 i ett jäkla sömnpiller

Malmö var tilbaka i Malmö Arena för att visa upp sig, men allt var en besvikelse redan från början. Om där var 450 i hallen var det allt. Malmö försökte blåsa liv i matchen direkt. första 10 var riktigt bra från Malmös sida. men en extram oförmåga att göra mål + extremt oflyt, gjorde att anstormningen snabbt ebbade ut. TPS kunde istället göra 0-1 och resten är bara historia. TPS var inte bra och Malmö var inte intresserade. Framförallt var Malmö ruskigt dåliga framför båda målen. man hade ingen på motståndarmålet och framför sitt eget mål stod där bara en TPS spelare som väntade. 1-0 målet var ett sådant. Svensson med jätteräddning men utespelarna räknar fel om TPS stöter in 0-1.

0-2 kom till på samma vis. spelvändning, Svensson med jätteräddning men framför står en ren TPS-spelare och slår in 0-2. Malmö var ett slaget lag man var varken kapabla eller intresserade att försöka utjämna. Iställer blev man fruktansvärt frustrerade och började dra på sig massvis med utvisningar. då kom också 0-3 precis i slutet.

Ett härligt men hårt citat från tränare Ohlsson "Den enda som får heder, är vår målvakt Markus svensson, utan han är det kulramen".

+++ Inget
++Markus Svensson. Är en jäkla stjärna. Han är bra ALLTID! Men vad hjälper det med oengagerade försvarare
+ Niclas Hardt. Hård, orädd, smälde på men var aldeles för ensam.

--- Spelet framför båda målen.
-- Innefektiviteten, den måste upp måååånga snäpp man måste börja göra mål för att få upp sitt sargade självförtroende
- Spelet i Powerplay. Det är ruskigt uddlöst.

Bryan Schmidt, har två matcher på sig, men jag undrar om han inte redan nu har lagt sin sista potatis. Han ser bra ut stundtals men man ser på honnom att han vill inte spela i ett Allsvenskt lag Peo ge dig ut på jakt igen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0