Det tar sig Redhawks!!!

Malmö spelade sin sista match i Eropean Trophy idag men det blev en förlust i dag med. En oerhört snöplig förlust som kunde och borde slutat med ganska klar Malmöseger. Man ägde hela den första prioden och nog borde man haft 1-0 ja kanske 2-0. Men första slutar 0-0. Sedn gör man 1-0 men när Tappara sedan ökade tempot blev man stillastående. Trots några jätterädningar av Markus Svensson så stod det 1-2 efter den andra. I tredje gick Malmö ut stenhårt och äger hela tredje perioden, man får också 2-2 och trycker på ordentligt för att få ett ledningsmål. Men en dumppuck som backarna inte riktigt är vakna på, går ut på kanten och Tapparaspelaren troklar in 2-3 ett mål siom kanske Svensson skulle haft. I sista sekundrarna kommer så en styrning i stolpen för Malmö, 3-3 där hade man varit otroligt värda.

Men många många steg frammåt både offensivt och deffensivt, trots att man hade över en odingarie kedja borta, men Juniorerna skötte sig med den äran och Spelare som Dyk och Westerholm kan mycket väl snuva juniorstjärnan Öhmans plats i A Laget Victor Öhman som har svårt att få till det och väger väldigt lätt.

+++ Boxplay. Måste säga att Malmös Boxplay är i mycket hög klass.
++ Robin Alvarez. Var ruskigt bra i dag, gjorde ett mål och hade bud på fler dessutom gav han Sandström ett jätteläge i slutet av matchen, där trodde många att det var 3-3
+ Juniorerna. Ska ha mycket stor cred för att de kämpar och är så orädda

--- Oförmågan att göra mål. Effektiviteten och siktet måste vara bättre inställt nu när det börjar närma sig premiär på allvar.
-- 495. Jag har minst 495 ord jag kan beskriva hur usel den publiksiffran är.
- Jag stannar nog där.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0