Gnället börjar direkt

Malmö gjorde ingen bra match i går. Självförtroendet är inte det bästa och pucken vill inte studs in. Men hur mycket är det egentligen som är fel. Det är uppspelen, där måste Malmö bli mycket bättre för att få lite flyt i spelet, det är powerplay och det är målskyttet. Detta är saker som egentligen brukar lossna med lite mer energi och självförtroende. Jag tror det är ganska lite som krävs för att Redhawks ska få till det ordentligt.

Men prestationsångesten hänger som ett ok. Man känner att man inte har en chans mot europalagen men man får heller inte särskilt god hjälp från fansen. MAX 500 var i hallen i går. Folk får säga vad de vill men det finns ingenting som andas inspiration när man kliver in i en jättearena som inte ens är fylld till en tjugondel. Sedan så suitter folk och gnäller och spyr ut alla skit om spelarna, när de redan fått utskälningen av sin tränare.

Tagga ner förfan. Vi kan börja bli oroliga om vi går och förlorar mot både Tingsryd och Troja, men vi har mött Schweiziska mästare, svenska mästare, Österikiska mästare, Finska mästare, Champions League mästare. Vi har Kärpät kvar sen kan vi se hur bra eller hur dåliga Malmö är för tilfället.

Vad fungerar då.

Målvaktsspelet: är faktiskt aldelles briljant från bägge två.
Boxplay: Där håller vi faktiskt väl så bra som europalagen
Attityden: Stundtals, kämpar grabbarna och visar riktigt god stridsmoral. EJ dock i går.

Med lite efektivitet hade vi faktiskt varit riktigt nära både SCZ Lions och TPS Åbo. Men man måste få in 2-3 pucker då tror jag det blir en helt annan geist i laget.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0