Malmö möter svenska mästarna.

Malmö spelar i morgon sin andra match i Nordic Trophy och sin tredje försässongsmatch tottalt. HV 71 som är svenska mästare sedan 2 och en halv månad tilbaka och som just nu håller på o köra över Frölunda, som Malmö mötte igår och förlorade mycket knapt mot.

HV 71 har tappat lite tongivande spelare framförallt till Ryska ligan. Detta sedan det stod klart att man var tungen att förhandla om alla dyra kontrakt och sänka lönerna. Petrasek bästa offensive backen i elitserien och Stefan Liv är två tunga namn man har tappat. Men HV har spelare underifrån och kommer bli bra iår igen, för HV 71 är alltid bra och kommer deffenetivt vara med top 4 i år igen.

Malmö är nu igång och det verkar som saker o ting redan börjar falla på plats, det mesta fungerar faktiskt helt ok, det gäller bara att hitta en extranivå på allt, kanske kanske kan man hitta den i morgon och stå upp mot STORA HV 71 också.

Inga ändringar i Malmö mer än att det troligtvis blir Jonathan Bjurö som står i morgon. Kul att se att man verkligen satsar på att matcha in båda och inte tröttar ut Svensson. Det lär också ge fin erfarenhet för 19 årige Bjurö, även om han skulle misslyckas, gynnar det både Bjurö, laget och Svensson om båda matchas lika oavset motstånd såhär på försässongen.

Tips: Med tanke på att HV verkar fullständigt köra över Frölunda, så kanske huvudsaken är att göra en bra laginsats och inte tänka för mycket på ressultatet. Viktigt i morgon blir såklart boxplay, efterssom HVs powerplay år efter år är ruskigt. Annars är det effektiviteten, man måste ha bättre utdelning och får man det, kan man växa med uppgiften och skaka HV 71 också. 5-2 HV 71

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0