Malmö utan Chans mot Bern

Malmö Redhawks första match nere i europa slutade med en klar förslust. Inget annat var väl heller väntat. Bern satte gasen i botten, Malmö försökte och hände med bra i början men Bern malde ner Malmö ganska enkelt. Detta trots att Svensson i målet var grym. Malmö kan helt enkelt inte mäta sig med Bern det är bara att se på europarankingen Malmö 101 Berg 6:a och bästa lag utanför KHL. Malmö ska nu till Salzburg och sedan möter man Zürichlaget SCL Lions. Finns klara förhopningar på seger i någon av de matcherna.

+++ Inget
++ Boxplay. Här har vi rena boxplayexperter som kommer bli svårforcerade i Allsvenskan
+ Söderberg/Mattsson verkar fungera riktigt bra tilsammans, synd att Söderberg inte satte första läget bra en ledning med 2-1 efter första och jag tror Malmö hade haft helt annan energi.

--- 5-1 Det ser inte bra ut. Så enkelt är det man hoppas bara ändå någonstans att folk inser att det ser värre ut än vad det är.
-- Målgörandet. Söderberg missar första friläget. Mål där och 2-1 i första pausen tror jag hade gett helt annan energi. För det är väl det som saknas. två snabba och det står 3-1 Bern då försvinner all energin.
- Hålla uppe laget. Efter ett snabbt 2-1 mål i baken måste man få stopp istället sjunker man o släpper trean knapt minuten efter, så täta mål kräver mycket av den energin man har.

Salzburg och SCL Lions kvar hoppas på lite framgång ressultatmässigt där.