Skadorna lindriga och nye backen

Det ljusnar verkligen på Skadelisten i Malmö Redhawks. Victor Svensson och Lukas Sandström är båda tilbaka från sina skador, och stjärnorna Jan Urbas och Robin Alvarez hade långt ifrån så alvarliga skador som befarades. Det var fullt på isträningen och alla spelare åker med ner till Schweiz och Österike. Vilket är skönt, skador på försässongen  stör absolut förberedelserna och det blir svårare att hitta en fungerande lagkemi och sammansvetsat spel.

Nye backen Bryan Schmidt verkar ha imponerat på isträningarna, men i övermorgon ska han visa upp sitt fina spel i matchsammanhang och det är helt klart så att det skulle vara önskvärt med en stor back med bra puckbehandling och som dessutom är bra på rören. Det verkar som han har alla de kvalitéerna och om han har det kan ett frågetecken snabbt bytas ut till ett utropstecken för då har Malmö helt plötsligt skaffat sig en riktigt skaplig backbessätning något man inte haft på mååååånga år.

Är Schmidt backen som ska bredda Malmös försvar och göra det säkrare??? Vi får se, men är han det, kommer Malmö gå riktigt riktigt bra i år.  Vilket jag iofs tror ändå, men jag menar då att vi kan slåss om en elitserieplats och inte bara gå till kvalserien o bli 5:a 6:a utan verkligen har nått att hämta där.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0