Allsvenska slutspurt

Hockeyallsvenskan ska avgöras 8 matcher kvar för Malmö och Almtuna 7 för de andra ´toppkonkurenterna AIK och Växjö.

Borås borta i morgon, Bofors hemma Onsdag, Lakesand hemma Fredag. 8 av 9 möjliga poäng är nog rent nödvändigt, då man efter kommande vacka bl a har Växjö på bortaplan. Vem tar då de två direktplatserna?

AIK som hade en tung period här med tre raka förluster spottade upp sig och vann i Karlskoga.

Växjö. Är väldigt ojämna och är lite oförutsegbara men man förloar mycket poäng borta och har egentligen sedan jul varit ganska svagt, men så vann man mot Mora med 4-1.

Malmö. 8 raka segrar, nackdelen är att man säkert kommer närmre en förlust, har dock hittat jämnheten och har en sto fördel, nämligen att man har AIK hemma i sista omgången, det kan bli direkt avgörande lagen emmelan där och då kan det vara stor fördel Malmö.

Almtuna: Ruskigt formstarka, tilsammans med Malmö det formstarkaste laget just nu, han en tung period här med tre raka bortamatcher, det kan ställa till det för Almtuna. Men de har deffenetivt en chans.

Om jag ser till de matcher man har kvar, så tror jag deffenetivt Växjö Lakers klarar en playoffplats. Sedan är det hugget som stucket, men det käns ju faktiskt som Malmö har en fin chans på topp tre. Så Växjö och Malmö blir utgångstipset. RUskigt spännande ska det bli. ALLa TILL ARENAN på Onsdag. Inför matchen i morgon får ni i morgon eftermidag. FRAMMÅT MALMÖ!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0