Bara vinst räknas

Malmö Redhawks möter i dag Bofors eller "Bossefors" som vi lite större miffare kallar dem. Tuff match mot ett ganska formsvakt Bofors. Men den är tuff för att det bara är tre poäng som räknas. Malmö har glömt plattmatchen senast mot Borås och jag förväntar mig att alla är riktigt fevanchsugna och verkligen vill betala priset för att vinna.

Viktiga punkter

1. Diciplin. Det var inte bra senast och Bofors älskar att provocera, det gäller att inte gå på lockbetet men ändå spela hårt och ressolut utan att gå över gränsen.

2. Försvarsspelet. Casselståhl tilbaka. Det kommer ge en dimmension men det gäller också att forwards hjälper till i försvarsspelet och hjälper Markus Svensson så denna kan storpela igen.

3. Boxplay/Powerplay. Powerplay har släpt något men det måste ändå bli jämnare man är fotfarande urusla vissa stunder. Boxplay är inte alls bra, förra matchen släpper man 3 mål i boxplay, det är aldelles för dåligt.

4. Första målet. Alltid viktigt för Malmö annars har man en tendens att bli stressiga och glömma försvarsspelet. Får man däremot första målet, brukar manha helt annat flyt och helt annat lugn och blir också lite effektivare.

5. Markus Svensson. Han har varit riktigt riktigt bra hela sässongen men nu förra matchen hade han en sämre dag och vi alla hoppas att det var en engångsföretéelse och är riktigt taggad.

Riktigt riktigt dåligt att inte fler tänker ta sig till Arenan allt tyder på runt 4700-4800 och det är verkligen aldelles för dåligt, det är rent av uruselt, en sånhär viktig match ska där vara 6000-7000 SKÄMS MALMÖFOLK!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0