Formstarka lag möts i Arenan

Malmö Redhawks med 6 raka segrar möter Oskarshamn med 3 raka segrar. Men det är skilda värdar. Oskarshamn kämpar för att om möjligt undvika kvalspel för att hålla sig kvar, medan Malmö kämpar hårt för att nå en kvalplats för att om möjligt gå upp i elitserien.

Räkna med hård kampa om tre oerhört viktiga poäng. Oskarshamn brukar innebära ruggigt tajta matcher, Småläningarna brukar sätta käppar i hjulen mot Malmö man vinner sällan mot oss men det brukar bli oväntat jämt. Senast blev det 4-1 till Malmö uppe i Oskarshamn enm seger man avgjorde i slutet efter stor domminans av Malmö.

Oskarshamn har bra minnen från Malmö Arena 2 poäng tog dem här senast och förra året tog man tre poäng.

Viktiga punkter

1. Tålamod. Oskarshamn brukar streta emot bra och det gäller att hålla kylan och inte bli ivriga

2. Tempo. Håll ett högt tempo för vi har mer tempo i kroppen om vi får upp farten

3. Håll flytet. Håll flytet i spelet ju mer sönderykt match det blir desto bättre är det för Oskarshamn. Diciplinen är viktig.

4. Markus Svensson. Han kommer få stå igen och även om det inte är värdens svåraste match på pappret, så gäller det alltid att släppa in lite mål mot Oskarshamn för de bjuder inte på så många själva. Dessutom mötter han sitt gamla lag kanske ger en extra tändvätska.

Tips: Malmö borde vinna detta enkelt på pappret. Men Oskarshams fina form och den klassiska matchbilden lagen emmellan, gör att allt annat än en jämn match är inte att förvänta sig. 3-1 Malmö efter en ny bra viljeinsats och en bra Markus Svensson.

Föresten slutspurten börjar. Köp nu biljetter för det är inte mycket bokat. ALLA TILL ARENAN!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0