Vansinig Svensson räddade segern

Malmö Redhawks åkte i dag upp till mardrömsarenan i Umeå för att försöka ta revanch för den senaste gången då man tappade 0-3 läge till 4-3 förlust. Men i dag så hände det. Äntligen, äntligen kom en trepoängare i Umeå 1-2 slutade matchen och otroligt tunga poäng tog man med sig hem till Malmö.

Efter två perioder med hyfsat bra koll och en till synes stabil 0-2 ledning, började man spela på ressultat vilket man lyckades med i 10 minnuter men sen blev det mer och mer stressigt, man hade ju ett sånt jäkla läge på tre poäng nu. sista fem minnutrarna blev nervkitlande men när alla var stressade fans en lugn man där back, Markus Svensson var så bra så att det var vansinigt. han stod på huvet men fick inte heller denna gång hålla 0:an 1-2 kom 2:55 från slutsignalen och det var i allra högsta grad match fortfarande. Men Malmö samlade sig och blev lugnare. Markus Svensson var lugn trots det insläpta målet och det smittade av sig på resten.

Malmö grisade hem tre betongtunga poäng och gick upp på samma poäng som Växjö med två matcher mer spelade. Men Växjö Lakers är långt ifrån stabila och känner flåset i nacken av Malmö, Mora och Almtuna, starkast av dem just nu Malmö med 6 raka segrar, nytt rekort för laget under sässongen på Fredag Oskarshamn och på Söndag Västerås, vi kan verkligen komma upp i 8 raka och då håller vi på o nå Moras rekord 10 raka.

+++ Markus Svensson. Jag tror det för en utomstående är mycket svårt att fatta hur viktig han är för Malmö Redhawks, han är i dag den enda skilnaden mellan vinst eller förlust. Han var nästan osanolikt bra 35 skott 2 minnuter och 55 sekunder från en vansinig 0:a 35 skott är mycket. 97% räddningar dock det är ändå vansinigt.

++ Vilja av stål. Malmö vill vinna har det riktiga jäklaranamat, men det lyser igenom, Malmö behöver få tilbaka folk för de orkar inte länge till med detta tunna men ack så viljestarka lag.

+ Försvarsspelet visst var det lite virrigt men Malmös försvarsspel fungerade verkligen i 50 minnuter innan Svensson klev in och räddade allt


--- Tunt Lag. Man har lite för få spelare tilgängliga, orken lär tryta undan för undan
-- Stjärnorna. Trots att Söderberg, MacLean inte presterar som förväntat vinner man ändå men dessa två specielt MacLean måste ju vakna för detta e fan inte godkänt från Kanadensaren.
- Växjös två matcher mindre. De är fortfarande i förarsätet om de spelar sina kort rätt . Men vi har i allra högsta grad chansen

Nästa match Fredag mot Oskarshamn 19:00 i Malmö Arena. Förslagsvis villa Markus Svensson ta in Johan Svensson och spela en heltänd Markus Svensson mot Västerås. ALLA TILL ARENAN DENNA HOCKEYYHELG!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0