Malmö på backjakt

Malmö Redhawks har backbrist. Sebastian Ström var säkert meningen som den sista backvärvningen men när nu Casseltåhl kommer saknas i flera veckor, behöver man en till. Helt ändrade planer där med för sportchef Peo Larsson. Alla hoppades vi på Fank "the chief" Banham tilbaka men utan tilskott från sponsorer kommer man nog att behöva prioritera backsidan vilket är mycket synd då planerna var att få hit en stark forward.

Men nu är det som det är Malmö får för tilfället klara sig med det man har och nu kommer vi få in juniorer vilket kan med bra utslag ge en ny Babyhawkseffekt och vi alla samt klubben måste ge de som spelar nu ett gott stöd, ger man dem det, kommer de också prestera.

I allt elände med skador, fins ljusglimtar. Man har stabil Målvaktsbesätning, Carl Söderberg har kommit igång och Malmö tappar sällan alla tre poängen. Kn man omvandla oavgjorda matcher till seger, kan man kanske kanske vara med i racet om direktplatserna hela vägen fram, där man har AIK hemma och så visa ha chansen att avgöra.

Oskarshamn i dag, alltid jämna matcher, bara att hoppas att Malmö kan dra längsta strået men då krävs ett bättre powerplay resp boxplay. KÄMPA MALMÖÖÖÖÖÖ!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0