Sååååå skönt

2700 + hem från Travet i dag och två riktigt sköna poäng för Malmö uppe i Örebro, så skön Söndag asså.

Malmö har hjärtat har viljen att vinna jämna matcher. Det verkar som saker o ting börjar falla på plats. Lite slarvigt försvarsspel stundtals men Powerplay har börjat fungera och målfabrikationen ligger nu på 3 mål eller mer per match, en förutsätning för att plocka hem segrar. Nu har Malmö tangerat sitt rekord denna sässongen med 5 raka segrar. På Onsdags kan segersviten utökas.

+++ Viljan att vilja. Det har man verkligen och när man inte är rädd för att förlora så faller helt plötsligt viktiga saker på plats

++ Hjärtat. Det har tagit oss till en säker playoffplats, tar det oss hela vägen till en direktplats?

+ 2700 kr. Måste ge mig själv beröm för det det var riktigt bra gjort av mig.


--- Don MacLean, han har visserligen gjort några mål här på slutet, men han missar för klara lägen och är dessutom allt för loj tänk om man fick igång honnom då går det förfan inte o slå oss käns det som

-- Försvarsspelet, man räknar in lite för dåligt och hamnar ibland i knät på Markus Svensson detta hade kunnat straffat sig oftare om inte Mackan hade varit så fruktansvärt bra.

- 1 tappad poäng, käns ändå lite surt när man tog ledningen i tredje med 2-3  vi får se när Växjö spelar sin match som de har mindre om vi tog inn poäng eller tappade en på dem tar de 3 poäng är vi sex efter, förlorar dem är vi bara 3 efter och det börjar brännas rejält.

Björklöven borta på Onsdag det är så sjukt viktigt nu!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0