VM fiaskon,Kapten Mattsson, Kung Takter

Det har hänt en hel del i sportvärden. I fotbollen har det kryllat av fiaskon och skrällar i VM de senaste två dagarna. Först jätteskrällen när Schweizarna slog Spanien, den största av alla favoriter. Inte långt efter, Sydafrika åkte på storstryk och är näst intill ute ur VM. Värdnationen ute det är ett historiskt fiasko för det händer inte offta. Sen idag Frankrike åker på 0-2 i baken i samma grupp, nu räcker det med 1 poäng för både Urguay och Mexiko som möter varrandra. Frnkrike på väg ut stooooort fiasko.

Och får vi se samma sak i morgon? Slovenien kan nämligen slå ut USA, ska lilla Slovenien kunna slå ut en av de stora skrällvarningarna? Nej men en poäng tror jag man kan ta 1-1. Däremot åker nog Serbien ut i morgon mot stora tunga Tyskland. Tips där 3-1 Tyskland.

Malmö Redhawks har gjort klart med Luleås Marcus Hurtig på en tre veckors lång try out. Samtidigt som man nu söker backar, har man nu utsett lagkapten och det blev inte oväntat Jesper Mattsson, egentligen var det väl bara Mattsson och Mikael Wahlberg som var aktuella och därför ingen skräll att Wahlberg blev en av två assisterande. Men den tredje?Marcus Olsson, där trodde säkert många på Söderberg, Green eller Weihager.
Men Marcus Olsson är en som gör jobbet varje dag och jag tycker det är kul att han får bli assisterande kapten.

Osså slutligen lite trav. För Johnny Takter vår hemmakusk här nere är i hysterisk form efter sin elitlopsvinst. I dag vann han 3 av 6 v65 lopp på Åby. Kolgini, en annan Jägersrokusk och tränare vann två. Se upp för Takter på Lördag, när han är i denna form kan han vinna med vad som helst. KUNG TAKTER!!!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0