Formen skall slipas

3 matcher kvar av hockeyallsvenska grundserien och för Redhawks del är det klart, det blir play off och trolligen kan man inte heller bli 4:a istället för 5:a åtminståne inte på egen hand. Men det gäller nu att slipa formen och framförallt komma upp rejält i deffensiven igen.  En bra trend och en fungerande spel är viktigt att komma in i play off med skulle man dessutom bli 4:a ja då är det perfekt..

I dag är det Sundsvall som står på spel. Ett lah man har full pott emot såhär långt, men Sunsvall har varit nära varje gång och har dessutom massor att spela för. För Sundsvall handlar det om vidare extistens för att slippa ovist kval nedåt, dessutom har laget två blytunga segra Mora borta och AIK hemma, vi snackar riktiga topplag med andra ord.

Viktiga punkter i dag.

1. Minimera individuella mistag. Detta föll man på mot Vxjö där man i övrigt gjorde en bra insats samma sak i Ljungby men där lyckades man vända, Markus Svensson har flera matcher här på slutet, lämnats åt sit öde

2. Säkert försvar, och då menar jag inte bara backar utan att forwards hjälper till som man gjorde mot Leksand

3. Fortsätta med sitt powerplay. Det blir bättre och bättre och måste vara på topp till play off

4. målvaktsspelet. Måste upp igen dessa tre sista matcherna så laget får självförtroendet igen

Tips: Givetvis ska Malmö vinna en sådanhär match alla dar i veckan men matchen ska spelas och räkna inte med någon överkörning från Malmös sida 4-2 blir tipset till Malmö.


En vecka kvar exakt till Play off och troligtvis blir det Mora som Malmö får möta, ett lag som slagit oss 3 av 3 möjliga hittils på Fredah möte man dem i nästa sista omgången det hade inte varit så smart o få en storförlust där uppe.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0