Nervöst, nu avgörs det

Malmö Redhawks har kopplat litet minigrep om den sista kvalserieplatsen, men det kommer avgöras på bortaplan och det kommer avgöras i Uppsala, i Gränbyhallen där man är ruskigt svårslagna. Malmö är dock ett av lagen som har lyckats och ordentligt dessutom 0-5 till oss blev det då. Men förståss händer inte det igen. Det lär bli ruskigt jämt, så pass jämt att det mycket väl kan krävas en förlängning lagen emmelan.

Malmö vet ganska väl hur Almtuna spelar och har lyckats neutralisera det riktigt bra. Men när det vik 0-1 ledningen senast, kom Almtuna loss mer och kunde komma med fart genom mittzon. Men Malmö vände och nu kommer Almtuna få spela ett spel som passar dem bettydligt sämre, nämligen att föra spelet med uppstält försvar. Det gäller dock för Malmö att vara nograna i sitt styrspel så man räknar rätt hela tiden. Snabhet och teknik där är Almtuna kanske strået vassare än Malmö men avgörs matchen på ren råstyrka som tidigare möten så tror jag absolut på förhand attt det är Malmös fördel.

Markus Svensson såklart otroligt viktig i målet, dessutom tror jag att laget som gör första målet kommer har ruggigt stor fördel. Nu återstår det att se, blir det en match eller blir det två. Klarar Malmö att ta en av dem eller ryker man, har dock haft känslan 2-1 till Almtuna i matcher.

Resa till Uppsala en riktigt tung resa, och det kan bli dubbelmatcher, jag tycker att alla som har en möjlighet att ta er dit gör det, 6st är RS i minibussen vi borde komma upp i det tredubla tycker jag 18 st ska inte vara för mycket begärt för det fins säkert en hel del miffare i stockholmsområdet. Vi ses i Uppsala KÄMPA PÅGAR!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0