Skrällval

Almtuna bjöd på ett skrällval när man valde Mora i play off 1. Varför vet nog ingen men kanske kan det vara så att formen på lagen spelar en bettydande roll. Moras form är inte bra och förlorade med 5-1 igår, men Bofors form är på uppåtgående. Malmö möter de Bofors och det var väll det val vi hade gjort om vi blibit fyra. Men Bofors är också tufft. 2-6 hemma i Arenan i färskt minne. På Onsdag är det dags, Bofors- Malmö i Karlskoga, på Fredag hemma i Arenan och ev sista avgörande på lördagen i Arenan.

Viktigaste spelarna nu

Markus Svensson
Carl Söderberg
Fredrik Eriksson
Donnald MacLean

Alla har de varit lite knackiga sista veckorna även om Markus visade klass i går igen mot AIK men dessa fyra måste prestera om Malmö ska kunna nå en play off 2 och ev en Kvalserie.

Formen på lagen är inte så värsta bra, sämst form har nog faktiskt Almtuna men nu är det enhelt ny serien där det gäller på ett helt annat sätt så vad som hälst kan handa. Biljettförsäljningen då? Ja verkar lite trögt på plan A men övre etage är slutålt vilken innebär 2800 årskorten inräknat är det väll bokat upp emot 5000 och det kommer blir mer, bettydligt mer 10000 minst och troligtvis blir det 12500. Tifomeck i dag alla som är miffare kom och hjälp till i läktararrangemanget så vi skapar något riktigt snyggt som tändvätska till Fredagens match.

En match som antigen gäller vidare avancemang eller överlevnad i playoffserien.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0