Tung playoffmotståndare? Väntar Malmö.

Malmö Redhawks åker upp till Mora i dag, det är den troliga motståndaren för Malmö på Onsdag nästa vecka i play off 1. Det är en tung match för Malmö eftersom man inte tagit en enda poäng mot Mora såhär långt inder sässongen. Ialla tre matcherna har matchbilden blivit den samma, Malmö äger matchbilden men är för inefektiva och Mora kontrar ut Malmö. Det är så jäkla enkelt, man måste ha bättre effektivitet och en säkrare försvarsspel alltså inte spela för flashigt och gå bort sig.

Matchen gäller egentligen inte ett skit för Mora, men för Malmö finns en 4:e plats i potten vilket skulle ge Malmö hemmafördel i både play off 1 och 2. Det krävs dock att Almtuna förlorar i dag borta mot Västerås samtidigt som Malmö vinner.

Viktiga punkter för kvällen.

1. Effektivitet. Den stor skilnaden lagen emmellan, Malmö har inte fårr inn puckerna mot Mora och det krävs lite mer trafik framför mål. Lückner moras tränare vet precis hur man ska slå Malmö och det är genom att låta oss föra matchen dett krävs rakt spel men han har fått Malmö ut i hörnorna och det måste undvikas för det gör oss inefektiva

2. Spela säkert. Vi har inte råd att gå bort oss som vi gjort tidigare vi måste hålla djup och hjälpa till så Mora får anfalla mot uppstält försvar. inte ge bort pucken i fel lägen och inte chanspassa i deffensiv zon.

3. Markus Svensson. Hade en lite sämmre period samtidigt som han i stort sett stod helt ensam, men andra halvan av Trojamatchen var han tilbaka och räddade 3 poäng för Malmö. Kanske han nu efter det är tilbaka för nu till kvalserien spelar han sina livs viktigaste matcher och vi vill få upp hans form igen.

Talar för Mora: Att man vet precis hur man ska slå Malmö

Talar för Malmö: Att Moras form är lite diffus och att man har en 4:e plats att kämpa för.


Tips: Svår match att tippa då det inte gäller livet precis. En jämn match där lagen vill sätta sig i respekt. efter en jämn matche vinner tyvär Mora igen 3-2.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0