Redhawks ska välja väg!!!

Malmö Redhawks ligger just nu sexa i hockeyallsvenskan. 6 poäng upp till Topp tre, tre poäng ner till 7an. När Hockeyallsvenskan går in i en ny vecka, är det tid att välja vilken väg man ska gå. En vecka där allt kan ändras, där Malmö kan avancera och ha riktig tätkänning, eller ska man bli fast förankrade i mitten? Mora Hemma i morgon, är först ut. Ett Mora som haft väldigt enkelt för Malmö tidigare, det är faktiskt så att senaste segern mot Mora hemma, var faktiskt på Isstadion i Kvalserien 2008.

Mora vet inte ännu hur det känns att förlora i Malmö Arena och då matchen krockar med MFF.Kalmar, kommer nog Malmö Arena stå tom. Gemnsamt för alla matcher är att första målet är otroligt viktigt. Malmö har inte ännu förlorat när man fått 1-0 först. Vinsten senast var ruskigt viktig, och vad som var väldigt viktigt, var att Markus Svensson och försvaret fungerade fullt ut. Just Markus Svensson har varit ett ämne som förbryllat en del, men låt oss hoppas att den ruskigt fina insatsen i Örebro kan hålla i sig även mot Mora och Leksand.

Viktiga punkter i morgon.

1.Publiken. Jag klandrar inte alls de som väljer MFF-Kalmar, det har jag tom själv funderat på en hel del. Arenan kommer stå ganska ödslig, men det gäller för oss som e där att göra sitt bästa allihopa.

2. Första Målet. Första målet har visat sig oerhört viktigt. Kan Malmö få det så kan man spela mer avslappnat och slipper föra spelet så vansinigt.

3. Markus Svensson. Måste komma upp i samma standard som mot Örebro och Rögle

Tips: Alltid när det gäller Mora, så är jag lite smårädd. Det kan sammanfattas i ett enda namn. Harald Lückner. En tränare som verkligen vet hur Man slår Malmö. Den gågna sässongen hade man 0-12 i poäng mot Mora, Mora spelade i alla de matcher på ett liknande sätt. tryckte Malmö ut mot Hörnorna för att kontra på öppen is. För att Malmö ska vinna i morgon måste man ha folk på kassen och även utnyttja sina powerplay och hålla pucken djupt i deras Zon för att undvika flygande annfall hoss mora. Efterssom jag är rädd för Lückner så säger jag 3-3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0