Sikken helg Malmö!!!

Först Redhawks seger i går en synnerligen viktig seger inför skräckveckorna med topp tre lagen borta och Rögle hemma på väldigt få dagar. Dessutom en riktigt tuff NHL drabning mot Collumbus på Tisdag. Och visst fans det många saker som börjar bli bättre och bättre.

1. Man skapar mer heta chanser.
2. Spelet börjar lossna. Man slipper jobba för varrenda millimeter det börjar liksom lösa sig.
3. Man spelar stabilt bakåt. Specielt att man håller tätt första 5-10 minnutrarna gör att man kan äta sig in och ta komandot. Man stressar aldrig upp sig utan spelar metodiskt.
4. Man håller sig på banan i större utsträckning.
5. Markus Svensson var precis så bra han måste nu kommer det matcher där Mackan brukar vara som allra bäst.
6. Proppen ur URBAS! En Jan Urbas i denna målformen ja den kan ta Malmö till segrar mot vem som hällst
7. Effektiviteten var godkänd. 3 mål på 29 skott är klart godkänt och ett steg i rätt riktning.

Vad behöver då bli bättre? Jo effektiviteten måste fortfarande bli bättre, men det brukar liksom komma med tiden när man börjar göra rätt saker därute och det börjar man verkligen med nu.

Farten måste upp ett litet snäpp till framförallt när det gäller omställning anfall till försvar. För Malmö har lite problem när de andra lagen växlar upp. Vi såg det tydligt 4-5 minnuter efter Tingsryds 1-1 mål. Det kommer dagar då Svensson inte tar allt och då måste man kunna hålla hyffsat Tätt ändå.

+++ Jan Urbas. Finns bara ett ord att ta till, KETCHUPEFFEKTEN!
++ Markus Svensson, Räddade laget i de mest förädiska sittuationerna. Bäst när det gäller! Det stämmer verkligen på Mackan. Är han lika bra eller bättre mot Leksand, då kan han ensam föra Malmö till poäng.
+ Publiken. Underbart med så mycket Malmöfolk på plats. Man tog verkligen ansvar och fattade att det var en nyckelmatch.


Osså GULDRYCKET!!! Malmö som har det så svårt på vångavallen i vanliga fall, åkte ner och bestämde sig, "Vi ska ha guldet" och kör över Trelleborg med 0-3 och Trelleborg var aldrig ens nära att ställa till med någonting. Nu är det tre poäng ner till Helsingborg, det släpper vi aldrig!!! Guldet är i Malmö!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0